Stop'n Sleep Hotel is fully booked

Thank you for choosing us!

Fully booked

Ny renoveret lavprishotel i Rødbyhavn

Stop’n Sleep Hotel har en rigtig god beliggenhed for alle, der bare har brug for et sted at sove, f.eks. før eller efter at have taget færgen fra/ til Puttgarden eller til/ fra Rødbyhavn. Eksempelvis til en shopping-tur, en familie tur til Hansa Park eller gennemrejsene fra syd- eller nordeuropa.

Ydermere åbner beliggenheden af Stop’n Sleep Hotel dørene op til hele Lolland og en oplevelse af skøn natur. Hotellet ligger kun 25 km fra Knuthenborg Safaripark – hvor du kan opleve vilde dyrs liv på tæt hold. Besøg Lalandia – hvor du kan nyde et subtropisk badeland, indendørs minigolf, bowling, skøjtebane, restauranter mv.

Stop’n Sleep Hotel er et godt alternativ til de traditionelle hoteller, hvor man betaler for ydelser man ofte alligevel ikke benytter. I stedet tilbyder vi overnatning til en lav pris, i et lækkert værelse i Skandinavisk design, med eget bad/ toilet, TV og gratis internet.

Ind- og udcheck foregår nemt og hurtigt via vores selvbetjeningsterminal ved indgangen, som gør det muligt at ankomme så sent det passer en, og evt. afrejse tidligt om morgenen hvis man ønsker en tidlig start på dagen.